Mivardi Pelety Rapid Classic Halibut

Kód: M-RAPECHA1004 M-RAPECHA1012 M-RAPECHA1008 M-RAPECHA1016 M-RAPECHA2504 M-RAPECHA2508 M-RAPECHA2512 M-RAPECHA2516 M-RAPECHA1020 M-RAPECHA2520 M-RAPECHA10004 M-RAPECHA10008 M-RAPECHA10012 M-RAPECHA10016 M-RAPECHA10020 M-RAPECHA10027 Zvolte variantu
99 Kč 99 Kč 99 Kč 99 Kč 239 Kč 239 Kč 239 Kč 239 Kč 99 Kč 239 Kč 699 Kč 699 Kč 699 Kč 699 Kč 699 Kč 749 Kč od 99 Kč 86 Kč bez DPH 86 Kč bez DPH 86 Kč bez DPH 86 Kč bez DPH 208 Kč bez DPH 208 Kč bez DPH 208 Kč bez DPH 208 Kč bez DPH 86 Kč bez DPH 208 Kč bez DPH 608 Kč bez DPH 608 Kč bez DPH 608 Kč bez DPH 608 Kč bez DPH 608 Kč bez DPH 651 Kč bez DPH od 86 Kč bez DPH
Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Obvykle dostupné do 5 dní Obvykle dostupné do 5 dní Obvykle dostupné do 5 dní Obvykle dostupné do 5 dní Skladem (1 ks) Obvykle dostupné do 5 dní Obvykle dostupné do 5 dní Obvykle dostupné do 5 dní Obvykle dostupné do 5 dní Obvykle dostupné do 5 dní Obvykle dostupné do 5 dní Obvykle dostupné do 5 dní Obvykle dostupné do 5 dní Obvykle dostupné do 5 dní Zvolte variantu
Varianta
Můžeme doručit do:
27.9.2023 27.9.2023 4.10.2023 4.10.2023 4.10.2023 4.10.2023 27.9.2023 4.10.2023 4.10.2023 4.10.2023 4.10.2023 4.10.2023 4.10.2023 4.10.2023 4.10.2023 4.10.2023 Zvolte variantu

Populární "olejové" pelety v příchutích Halibut a Red Halibut dostupné v široké nabídce průměrů. Všechny průměry kromě 4 a 8 mm jsou dodávány s dírkou a umožňují tedy snadné nastražení. Jejich výroba probíhá na naší vlastní výrobní lince z kvalitních ingrediencí, používaných pro výrobu boilies.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Populární "olejové" pelety v příchutích Halibut a Red Halibut dostupné v široké nabídce průměrů. Všechny průměry kromě 4 a 8 mm jsou dodávány s dírkou a umožňují tedy snadné nastražení. Jejich výroba probíhá na naší vlastní výrobní lince z kvalitních ingrediencí, používaných pro výrobu boilies.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pelety
Hmotnost: 1 kg
Průměr: 20 mm
Příchuť: Halibut

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: