Mivardi Pelety Rapid SweetCorn

Kód: M-RAPESC1004 M-RAPESC1012 M-RAPESC1008 M-RAPESC1016 M-RAPESC2504 M-RAPESC2508 M-RAPESC2512 M-RAPESC2516 M-RAPESC1020 M-RAPESC2520 M-RAPESC5004 M-RAPESC5008 M-RAPESC5012 M-RAPESC5016 M-RAPESC5020 Zvolte variantu
99 Kč 99 Kč 99 Kč 99 Kč 229 Kč 229 Kč 229 Kč 229 Kč 99 Kč 229 Kč 349 Kč 349 Kč 349 Kč 349 Kč 349 Kč od 99 Kč 86 Kč bez DPH 86 Kč bez DPH 86 Kč bez DPH 86 Kč bez DPH 199 Kč bez DPH 199 Kč bez DPH 199 Kč bez DPH 199 Kč bez DPH 86 Kč bez DPH 199 Kč bez DPH 303 Kč bez DPH 303 Kč bez DPH 303 Kč bez DPH 303 Kč bez DPH 303 Kč bez DPH od 86 Kč bez DPH
Obvykle dostupné do 5 dní Obvykle dostupné do 5 dní Obvykle dostupné do 5 dní Skladem (2 ks) Obvykle dostupné do 5 dní Obvykle dostupné do 5 dní Skladem (2 ks) Skladem (5 ks) Skladem (9 ks) Skladem (6 ks) Obvykle dostupné do 5 dní Obvykle dostupné do 5 dní Obvykle dostupné do 5 dní Obvykle dostupné do 5 dní Obvykle dostupné do 5 dní Zvolte variantu
Varianta
Můžeme doručit do:
13.12.2023 13.12.2023 13.12.2023 7.12.2023 13.12.2023 13.12.2023 7.12.2023 7.12.2023 7.12.2023 7.12.2023 13.12.2023 13.12.2023 13.12.2023 13.12.2023 13.12.2023 Zvolte variantu

Atraktivní pelety s maximálním podílem extrudované kukuřice.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Atraktivní pelety s maximálním podílem extrudované kukuřice. Jejich hlavní výhodou je vynikající stravitelnost a vysoká atraktivita. Mají velmi příjemné nasládlé aroma mléčné kukuřice. Díky pečlivě sestavené receptuře a pokročilé výrobní technologii spolehlivě pracují již několik minut po zakrmení bez ohledu na teplotu vody. K úplnému rozpuštění dojde v závislosti na průměru a teplotě vody během několika desítek minut až několika hodin. Velmi dobře absorbují nejrůznější boostery a tekuté potravy, které umožní jejich další zatraktivění a zároveň prodlouží dobu rozpadu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pelety
Hmotnost: 1 kg
Průměr: 12 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: